Menskopp – Team MonthlyCup
  Click here to view the page in English

NÅGRA FRÅGOR? RING +46-200-125065

NÅGRA FRÅGOR? RING +46-200-125065
Menskopp.se Logo
Team MonthlyCup-Fly
Team MonthlyCup-Fly
Team MonthlyCup-Fly
Team MonthlyCup-Fly
Team MonthlyCup-Fly

Team MonthlyCup

Team MonthlyCup-Fly

Team MonthlyCup

Vi har besparat världen 14089497 bindor/tamponger tills nu

Team MonthlyCup

Lisa

Grundare & Ägare

Vår grundare och ägare Lisa Perby. 32-årig snart 2-barnsmor som är gift med Martin. Trodde aldrig att hon skulle arbeta med menskoppar… Mens var inget större bekymmer utan hon var en nöjd tamponganvändare och tänkte inte så mycket på sin mens, tills hon provade något som var långt mycket bättre. Ett par år senare väcktes idén om att börja arbeta med menskoppar och på den vägen är det! På sonens 1-årsdag, den 9 juli 2015 så släpptes de första menskopparna tillverkade i Sverige på marknaden och sedan dess går det framåt och uppåt! Lisa sköter även all kundsupport i Sverige.

Det häftigaste med allt detta är alla kvinnor vi hjälpt att få mindre bekymmer med sin mens och få sin frihet tillbaka, säger hon.

Martin

Grundare & Ägare

Martin är också grundare och ägare i bolaget samt gift med Lisa. Han är vår tekniska guru som fixar allt som behöver göras. Han har byggt vår snygga hemsida och ser till att den fungerar så enkelt som möjligt för kunden. Har man tekniska bekymmer, vare sig det gäller ett eluttag, bredbandsdragning eller hemsidor – så ringer man Martin!

Jag är väldigt stolt över min fru och hur hon lyckats sprida sina kunskaper om menskopp. Kunskaperna om menskoppar hade inte sett ut på samma sätt utan henne!

Erika

PR & Marknadskommunikatör

Erika har arbetat hos oss sedan oktober 2015. Hon är nyligen examinerad språkvetare som vill lära sig mer om kommunikation och försäljning. Hon är en av dem som arbetar med att utveckla våra sociala medier och kommunicera med våra följare, men hjälper till där det behövs. Erika är en nybliven menskopps-användare som hade lite svårt att få till tekniken i början. Numera älskar hon den!

Jag har aldrig pratat så mycket mens tidigare, och visste inte att det kunde vara så roligt!

Anne-Lie

Allt-i-allo

Anne-Lie och Lisa möttes på en mässa där hon genast började ställa frågor om både produkt och företag. Idag har hon fått en stor inblick i vad företagande innebär och tycker att det är väldigt roligt att få vara en del av det. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande, men främst så är det hon som har hand om alla kunders ordrar, ser till att kopparna är redo att skickas m.m. Anne-Lie är en allt-i-allo som har koll när de andra inte har det.

Jag tycker att det är det bästa skyddet som har tagits fram, min dotter använder menskopp och älskar den! Förstår inte varför inte fler använder den.

Isabella

Tysk ambassadör

Isabella är mamma till två flickor och har en bakgrund inom sälj. När hon var 17 så köpte hon sin första menskopp – och blev övertygad direkt. Idag är hon 29 och fortfarande övertygad om att menskoppen är det bästa skyddet på marknaden! Isabella har jobbat hos oss sedan november 2015, och är bosatt i Tyskland. Där ansvarar hon för översättningar, kundsupport och sociala medier, på just tyska.

När mina döttrar blir tonåringar och får sin mens vill jag att menskopp ska vara normen för mensskydd!

Gör ett smartare val du också!

Du betalar enkelt via

Personlig information & Cookies| Försäljningsvillkor| Om menskopp

Copyright © MonthlyCup® AB
Made within Sweden


Copyright © MonthlyCup® AB

Made within Sweden